HOORN - Van 22 t/m 24 maart organiseert Amsterdam Ice Hockey Foundation (AIHF) een ijshockeykamp in Hoorn samenwerking met Czech International Hockey Camp (CIHC)! Professionele Tsjechische trainers met veel ervaring zullen deze ervaring met passie delen en overbrengen.

Hierbij wat highlights…
Waar: in Hoorn @ Optisport ijsbaan de Westfries en overnachting (optioneel) @ Hotel Petit Nord!

Doelgroep: volwassen hockey spelers met een passie voor ijshockey! Iedereen die een weekend lang wil genieten samen met anderen van veel ijstijd en zijn/haar hockey skills wil verbeteren!

Er is zowel een beginners- als een gevorderden groep. Zie schedule voor beide groepen op de website van het AIHF ijshockey kamp. (eveneens in de bijlage, ook beschikbaar in JPEG). Het kamp wordt zowel mét overnachting aangeboden voor een mooie prijs incl ontbijt, als zonder!

Aanmelden kan t/m 22 februari via de website van het AIHF hockey kamp! Voor iedereen die gegarandeerd wil zijn van een plek: er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar, waarvan een groot deel al ingevuld is uiteraard! First come, first serve, dus meld je snel aan wanneer je erbij wilt zijn! Aanmelden als team kan ook (nog)! Ook goalies zijn van harte welkom. Omdat dit kamp niet specifiek voor goalies is, uiteraard tegen een lagere prijs. Neem contact met ons op voor meer info bij interesse.

Namens alle AIHF en CIHC crew: wij kijken er naar uit je te ontmoeten! Get ready for ice!! :)

Website: www.aihfcamp.wixsite.com/2019
Facebook: https://www.facebook.com/hockeycamp2019
Instagram; https://www.instagram.com/hockeycamp2019/