MOORDRECHT – Voor ADOS werd de uitwedstrijd tegen IJsselvogels niet bepaald een succes. Na een gelijkopgaande eerste helft zag de Hoornse ploeg na rust hoe de tegenstander uitliep, 21-10.

In Moordrecht stond Erwin Schneiders als coach langs de lijn. Schneiders verving de afwezige Pieter Schaap. Een fijne terugkeer werd het niet. ‘Voor rust ging het gelijk op. We waren aan elkaar gewaagd’, aldus de interim-coach. Met een 6-6 stand was het duel halverwege nog in evenwicht.

Hoe anders was dat na rust. ‘We waren overal een stap te laat waardoor zij ballen konden afmaken, wij niet. We kregen wel veel kansen’, vervolgde Schneiders. ‘Zij kwamen in een flow waardoor ze konden scoren. Na rust stopte het aanvallend bij ons.’ Er werd met enkele wissels getracht om iets te veranderen, maar het mocht niet meer baten. ‘Er viel gewoon niks.’