HOORN – Op zondag 30 september 2018 organiseert tafeltennis vereniging Disnierats in Hoorn een Open Dag. Tijdens deze dag kan iedereen kennis maken met de tafeltennissport en de vereniging. Er zijn verschillende activiteiten, geschikt voor jong en oud.

Disnierats bestaat meer dan 25 jaar en is één van de weinige tafeltennisverenigingen die groeit waarbij het aantal tafeltennissers in Nederland alleen maar aan het dalen is. ‘het afgelopen anderhalve jaar hebben we twintig jeugdleden mogen inschrijven, hier geven we twee keer per week aan. Ook overdag zien we veel senioren spelen en is de speelzaal goed gevuld. Maar graag zien we dat nieuwe enthousiaste sporters zich bij onze vereniging aansluiten.’ vertelt voorzitter Edwin van Eijk.

Deze Open Dag is bij uitstek de gelegenheid om te kijken of tafeltennis in verenigingsverband iets voor u is. Iedereen heeft het spelletje wel eens gespeeld, De één op de camping en de ander in de garage of op het schoolplein. Het mooie is dat het gespeeld kan worden door iedereen van jong en oud , zowel met als zonder talent. We willen graag laten zien dat we een enthousiaste vereniging zijn waarbij sport heel goed samen gaat met gezelligheid.