HOORN - Het is weer bijna kerst en dat betekent dat je kerstoutfit weer uit de kast kan worden getrokken, de boom opgetuigd mag worden en dat er kerstcadeaus gescoord kunnen worden! Geen inspiratie of gewoonweg geen idee wat je jouw dierbaren dit jaar cadeau zou willen doen? We zetten een aantal tips en ideeën voor je op een rij. Zo scoor jij dit jaar gegarandeerd de leukste kerstcadeaus!


Cadeaus voor hem

Gadgets

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een man? Dit kan soms best lastig zijn. Kies voor een cadeau waar de ontvanger van jouw kerstcadeau gegarandeerd blij van wordt. Houdt diegene bijvoorbeeld wel van een drankje? Ga dan niet meteen voor de makkelijkste optie, maar kies voor een origineel idee. Ga voor een handige gadget van Balvi om een fles wijn te ontkurken of een opengemaakte fles langer mee te kunnen bewaren.

Ook van het merk Gentlemen’s Hardware zijn verschillende toffe gadgets en multi-tools beschikbaar. Ga voor een desk organiser, een creditcard tool of een barbecue multi-tool. Hier maak je gegarandeerd een echte gadget lover blij mee. Gadgets zijn de ultieme cadeaus voor de kerst.

Horloge of sieraad

Naast deze toffe gadgets, is een mooi sieraad of horloge ook absoluut een mooi kerstcadeau! Wel belangrijk natuurlijk om even na te gaan of de ontvanger van jouw kerstcadeau wel van dit soort accessoires houdt. Sieraden en horloges zijn er voor ieder budget. Stoere budget horloges shop je onder andere van Lorus en Casio. Klassieke horloges en sieraden vind je bij BOSS en Emporio Armani.

Cadeaus voor haar

Giftbox

Een mooi giftbox is toch wel het ultieme kerstcadeau te noemen. In deze giftboxen zitten vaak meerdere items die perfect met elkaar matchen. Ga voor een giftbox gericht op home met heerlijke geurstokjes en geurkaarsen of kies voor een giftbox gericht op uiterlijke verzorging. Het uitpakken van een giftbox is op zichzelf al een feestje! Mooie giftboxen shop je onder andere van The Gift Label.

Sieraden

Misschien niet super origineel, maar wel heel mooi en betekenisvol: sieraden! Ga voor een complete matching set of kies voor een mooie armband of een paar oorbellen. Tip: check van tevoren wel even of de ontvanger van jouw kerstcadeau meer van goud of van zilver houdt. Zo weet je zeker dat je de plank niet misslaat! Mooie sieraden shop je onder andere van de merken Ania Haie, Karma en 24Kae.