De kerstdagen staan weer voor de deur. Een tijd van gezelligheid, koude dagen en meer tijd doorbrengen met familie. Alle kersttradities kunnen ook weer uit de kast gehaald worden. We versieren de kerstboom, steken kaarsjes aan en gaan gezellig gourmetten. Maar een van de leukste kersttradities is het versturen van kerstkaarten naar familie, vrienden en kennissen. Want wie krijgt er nou geen glimlach op zijn gezicht als er een kerstkaart op de deurmat valt? Als vrienden en familie jouw persoonlijke groet lezen wordt het direct een beetje warmer in huis.


Eerste kaart gratis

Bij Kaartje2go is je eerste kaart helemaal gratis (excl. postzegel)! Zo kan je zelf proberen hoe makkelijk en leuk het is om iemand met een kaartje te verrassen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken bij Kaartje2go. Naar wie stuur jij je gratis kaart?

Bij Kaartje2go maak, bestel en verstuur je makkelijk al je kerstkaarten en andere wenskaarten. We hebben meer dan 3500 kerst ontwerpen die je makkelijk kan bewerken via onze kaartmaker. Personaliseer je kaart eenvoudig door foto’s, figuren of een leuke kerstboodschap toe te voegen. Zo wens je iedereen fijne feestdagen met je eigen gemaakte kerstkaart.

Gratis proefdruk

Om er zeker van te zijn dat jouw kaart helemaal perfect is kan je een gratis proefdruk aanvragen. Zo kun je thuis in het echt de kaart bewonderen en foutjes eruit halen voordat je hem naar vrienden en familie stuurt. De proefdruk is bij ons helemaal gratis. Het enige wat je nodig hebt is een account bij Kaartje2go. Met een gratis account kunnen we je kaart opslaan zodat je hem later makkelijk kan aanpassen en bestellen. Verder sla je al jouw favoriete kaartjes op in je account zodat je ze makkelijk weer terug kan vinden.

Op onze kerstkaarten pagina staat nog veel meer informatie over het maken en bestellen van je kerstkaarten bij Kaartje2go. Gezellige feestdagen!