AMSTERDAM - Ben je op zoek naar een echte kerstboom? Bekijk dan het assortiment Nordmann kerstbomen van Kerstboom Amsterdam. Prachtige naaldvaste volle kerstbomen, gratis thuisbezorgd! Kies zelf je gewenste bezorgdatum en op de dag van bezorging is je bezorger zelfs live te volgen.

Naast kerstbomen verkopen ze bij Kerstboom Amsterdam alles voor bij de kerstboom, alleen de kadootjes voor eronder hoef je zelf te regelen. Een Easyfix kerstboomstandaard, kerstboomverlichting, kerstballen in trendy en klassieke kleuren of zelf een compleet versierpakket, samengesteld door de stylisten van Kerstboom Amsterdam! Alles hebben ze in huis.

Geen zorgen over de kwaliteit van de kerstbomen, want de bomen worden persoonlijk geselecteerd in Denemarken. Alleen de beste kerstbomen komen richting Amsterdam. Gratis bij je thuisbezorgd en deze service is voor zowel particulieren als bedrijven beschikbaar.

De online bezorgservice van Kerstboom Amsterdam start op 25 november en gaat door tot kerst. Bestel direct online en haal je kerstboom in huis.

https://kerstboomamsterdam.nl