Koud, vochtig, winderig...... deze draagbare petroleum kachel zorgt in de kajuit voor warmte. Als het erop aankomt wel 17 uur achtereen op de hoogste stand. Boven op de kachel is plaats om een bijvoorbeeld een ketel warm te houden. In combinatie met de Technautic paraffine brandt deze kachel uitermate schoon en reukloos. Ruimtes waar deze kachel gebruikt wordt dienen altijd voldoende geventileerd te worden.

De Tonysun is ontworpen met het oog op draagbaarheid en efficiëntie. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie kun je hem moeiteloos meenemen. Het aanpassen van de warmte-instellingen is een fluitje van een cent, zodat je altijd de ideale temperatuur kunt creëren, ongeacht de omstandigheden.

De bovenkant van de kachel wordt warm. Warm genoeg om 's ochtends een kop koffie te zetten of 's avonds een snelle maaltijd op te warmen.


Door drie stel knoppen aan de zijkant is de mantel van de kachel in hoogte te verstellen.
Dit geeft je de mogelijkheid om de warmte te reguleren als er iets bovenop de deksel staat.
Tevens is de kachel hierdoor ook een stuk compacter op te bergen.

Veiligheid staat altijd voorop, en daarom is de Tonysun kachel uitgerust met meerdere beschermingsmechanismen waaronder een dubbelwandige brandstoftank om ervoor te zorgen dat je gemoedsrust hebt terwijl je geniet van de warmte. Het duurzame ontwerp en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur, zodat je seizoen na seizoen kunt blijven profiteren van zijn prestaties.
KLIK HIER VOOR MEER INFO OF OM DIRECT TE BESTELLEN