NEDERLAND - Je moet er toch er niet aan denken dat een onverlaat er met uw boot vandoor gaat? Dat iemand anders je boot, waar je zo trots op bent en waar je zo goed voor zorgt, zou stelen is een ware nachtmerrie. Met de Beast laat je je boot met een gerust hart achter.


Wanneer je ergens aanmeert wil je erop kunnen rekenen dat je boot er ook nog ligt wanneer je terugkomt. Bijvoorbeeld als je even een terrasje gaat pikken, tijdens een vaartochtje ergens gaat eten en natuurlijk ook wanneer je jouw boot achterlaat in de thuishaven. Helaas kun je er niet meer op vertrouwen dat iedereen respect heeft voor “mijn en dijn”.

Diefstal van boten komt tegenwoordig steeds vaker voor. Je er niet meer vanuit gaan dat een goed anker en stevige trossen voldoende zijn om je boot vast te leggen. Een goed bootslot, bestaand uit een oerdegelijke staalkabel en een stevig beugelslot, is absoluut onmisbaar.

De Beast: goedgekeurd door ART en VBV
De Beast is een super zwaar Doublelock kabelslot dat is voorzien van een ART 1 keurmerk. Dat betekent niet alleen dat het slot voldoet aan de kwaliteitseisen, maar ook dat de meeste verzekeringsmaatschappijen dit robuuste slot hebben goedgekeurd.


De kabel bestaat uit gevlochten staaldraad van 20 mm dik. Hierdoor is het voor dieven bijzonder moeilijk is om de kabel door te knippen of te slijpen. Het massieve beugelslot is 19 mm.


Dit Doublelock Beast kabelslot voor boten is door de Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV) geclassificeerd als “licht”.
Mochten dieven volhardend zijn en er toch in slagen het slot open te breken, dan weet je in ieder geval dat de verzekering je claim niet kan afwijzen op basis van een ontoereikend slot.


Hoe gebruik je de Beast?
Dankzij de lange (5 meter) kabel is de Beast erg flexibel inzetbaar. Haal de kabel door een bevestigingspunt aan de wal en een punt aan de boot.
De meeste booteigenaren leggen hun boot vast door een lus van de staalkabel te maken en deze te sluiten door de grote ogen aan de beide einden van de kabel met het gecertificeerde slot te verbinden. Heb je meer lengte nodig? Bestel dan een extra slot, zodat je de maximale lengte van de staalkabel kunt gebruiken.


Beast bootslot weer uit voorraad leverbaar
Als u op zoek bent naar een oerdegelijk kabelslot om uw boot met een gerust hart achter te laten hoeft u niet langer meer te zoeken. Bij www.staalkabelstunter.com is De Beast weer uit voorraad leverbaar.


Bestel direct en profiteer van de vele extra voordelen van www.staalkabelstunter.com. U betaalt geen verzendkosten en ontvangt drie sleutels. Een van deze sleutels heeft een ingebouwd lampje, waardoor je het slot ook ’s nachts eenvoudig kunt openen. Ook ontvang je tijdelijk een gratis kurk sleutelhanger. Ook als je sleutel per ongeluk in het water valt is er dankzij de drijver geen man overboord.


Bestel direct de Beast. Bestellingen gedaan voor 15:00 worden dezelfde dag nog –uit voorraad- verzonden. Je hebt de stevige staalkabel en het ijzersterke beugelslot dan binnen een paar werkdagen in huis.


Laat de Beast je boot beschermen tegen diefstal en je slaapt een stuk rustiger.