Nu het begin juni eindelijk mooi weer wordt, krijgt men weer kriebels om het water op te gaan. De meeste boten zijn inmiddels weer uit de stalling, en de zomer kan beginnen. Niets is immers fijner dan genieten van de rust en koelte op het open water. Is het onderhoud van uw boot op orde, en bent u klaar voor een onbezorgde zomer? Fijn! Maar mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met technische problemen, dan staat Vaarzeker klaar om een monteur op locatie te regelen, of u zelfs naar een veilige haven te slepen als uw boot dienst weigert. En sinds kort kan dat zelfs op abonnementsbasis, voor het eerst in Nederland!


Vaarzeker gaat verder waar anderen ophouden. Wij bieden een pechhulppakket aan om ook in de drukke zomermaanden snel weer op weg te kunnen als u te maken krijgt met motorstoring of andere technische problemen. Maar waar wij verder gaan is dat we ook twee hulpverleningspakketten aanbieden. Hiermee bent u ook op open water verzekerd van hulp, of dat nou op de kanalen in het binnenland is, of op het IJsselmeer. In ons meest uitgebreide pakket brengen we op open water brandstof als u met een lege tank zit, halen rotzooi uit de schroef, en brengen reserveonderdelen op het water langs.

Vanaf heden is Vaarzeker bovendien een samenwerking aangegaan met een andere hulpaanbieder, Reddingsdienst.com. Zij bieden vergelijkbare diensten aan, maar dan met een spoedeisend karakter. Waar Vaarzeker binnen een dagdeel hulp verleend, staat Reddingsdienst op het ruime open water paraat om binnen 15 minuten ter plaatse te zijn als er meer gevaar is. Met deze combinatie kunt u dus in alle gevallen bij ons terecht.

Kijk voor de contactgegevens en alle andere informatie op de websites: www.vaarzeker.nl en www.reddingsdienst.com