HOORN - Wat hen al vele jaren samenbindt is de wens om Ondernemend West-Friesland te laten bloeien, kennis te delen, bedrijven met elkaar kennis te laten maken en op een ongedwongen manier te netwerken.
De Westfriese Bedrijvengroep, Ondernemersclub West-Friesland en Rabobank West-Friesland slaan wederom de handen in elkaar om tot een mooi programma voor het netwerkevenement Koppie Doen! te komen. Met een kwalitatief hoogwaardig programma én met de bekende West-Friese nuchterheid. Dat ze daarmee doorgaan is vastgelegd in een nieuw sponsorcontract.

Vaste formule
Het succes van de bijeenkomsten Koppie Doen! is een vaste formule: koppel een boeiende spreker aan een netwerkelement waarbij ondernemers met elkaar in gesprek gaan. Zorg voor een gezellige borrel als afsluiting en je hebt een geslaagde bijeenkomst. Vele bekende namen zijn al naar West-Friesland afgereisd: o.a. Arjan Postma (boswachter), Erik Mathlener (storyteller), Björn Kuipers (scheidsrechter) en Alexander Grit (hoogleraar Serendipity). Voor iedere bijeenkomst wordt een passende locatie gezocht en mag rekenen op meer dan 100 ondernemers.

Op dinsdag 27 maart a.s. organiseren de drie partijen de 11e editie van Koppie Doen! bij het Westfriesgasthuis aan de Maelsonstraat 3 in Hoorn. Tijdens deze bijeenkomst wordt het hernieuwde sponsorcontract voor het jaar 2018 getekend door Hans Huibers (WBG), Evert Lassche (OCW) en Arie Grande (Rabobank West-Friesland).

Koppie Doen! met Mathijs Bouman
De 11e editie van ‘Koppie Doen!’ staat in het teken van de economische ontwikkelingen voor ondernemers in onze mooie regio. Mathijs Bouman is econoom en journalist en kan dit bij uitstek doen, omdat hij de algemene en regionale economie kent. Hoe doet economisch West-Friesland het t.o.v. andere regio’s? Welke branches doen het bovengemiddeld / onder gemiddeld? Hij vertelt over de economische problemen, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat. Hoe kunnen ondernemers inspelen op onverwachte ontwikkelingen? Koppie Doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland.

Voor meer informatie en aanmelden: http://westfriesebedrijvengroep.nl/even…/koppiedoen-27maart/