LANGEDIJK - Yin Yoga in de kerk, de hemel op aarde? Dat lijkt mij sterk…. Nee, het is echt waar…op een heerlijk warme vloer. En als je helemaal relaxed bent gaan jullie heerlijk lunchen op een Langedijker Koolschuit door het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden, hoe leuk is dat?! Bij minder weer is de lunch veilig binnen.

EERST RELAXEN

Voordat jullie gaan beginnen kijk je eerst je ogen uit in deze prachtige kerk en vertellen wij jullie een klein stukje over de geschiedenis Daar is ze dan, het stralende zonnetje met een vers kopje muntthee, ze neemt jullie mee. Josette gaat ervoor zorgen dat jullie superrelaxed gaan worden dit uur. De docente werkt met een voor iedereen haalbare manier van Yin Yoga uitkijkend over het kabbelde water.

Geniet dit uur van jouw moment en geef je lijf dit cadeau.

RUST IN JE KOP

Wordt je al een beetje rustig van binnen, heb je opeens iets meer veerkracht of voelt het als een powernap? Hoe je je voelt maakt niet uit, het is sowieso een cadeau.

BOOTJE VAREN

Om dit rustige gevoel nog even vast te houden gaan jullie genieten van een sprookjesachtige rondvaart inclusief een kakelvers en gezonde lunch aan boord. De schipper komt jullie halen, zijn Langedijker koolvlet ligt bij de kerk in het water en hij neemt jullie mee voor een prachtige rondvaart door het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden. Hij vertelt jullie alles over het heden en de rijke historie van Langedijk.

Zoooo, lekker gekletst, de prachtige omgeving gezien, jouw club kan de hele wereld weer aan met nieuwe inspiratie.

Van dit YogaUitje een Magisch Uitje maken? Wij kunnen het uitbreiden met begeleiding van een pianiste en haar magische stem.

Wij maken dit uitje graag op smaak met jullie eigen ingrediënten.

WAT IS INBEGREPEN

  • Warm en gastvrij ontvangst door gastvrouw LangedijkerUitje.
  • Yogadocente
  • Verse Muntthee met wat lekkers
  • Ruim een uur Yin Yoga uitkijkend over het rustgevende water.
  • Schipper
  • Vaartocht
  • Alle benodigde materialen
  • kakelverse en uitgebreide lunch
  • all-in geregeld en compleet verzorgd

WAAR ZAL JE ZIJN

Langedijk

VOOR WIE?

Leuk idee voor een VrijgezellenUitje, VerenigingsUitje, Teamdag, VrijgezellenUitje, FamilieUitje, VriendenUitje, TeamUitje, AfdelingsUitje, NichtenUitje, Broers en Zussendag, BedrijfsUitje, BurenUitje, of TeambuildingsUitje in Langedijk.

Aantal personen:

min. 10 tot max 20.

Tijdsduur:

Vanaf 3,5 uur.

Kosten:

Vanaf zoals in vb: 60,- p.p. all-in.

www.langedijkeruitje.com