HOORN – Op donderdag 26 september kunnen werkzoekenden meedoen met een workshop van DeBroekriem waarin Tom Dekker, loopbaanbegeleider en schrijver van het boek “Switch”, laat zien hoe je succesvol van beroep kunt switchen. Deze workshop wordt georganiseerd door Manja Groenhuyzen, eventmanager bij DeBroekriem.

De workshop is interessant voor mensen die een carrièreswitch overwegen maar niet goed weten hoe zij dat moeten aanpakken. In deze workshop doorlopen de deelnemers een bewezen veranderingsproces waarmee zij in actie kunnen komen. Tom Dekker laat verder zien welke stappen zij concreet kunnen zetten om hun loopbaan een nieuwe impuls te geven.

Locatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 26 september van 13.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek Hoorn, Wisselstraat 8. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste via debroekriem.nl

Over DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.