OOSTERLEEK - Op zondag 30 december a.s. organiseert het “ Bokbier comité Oosterleek voor de negen-en-twintigste keer het OOSTERLEEKS BOKBIER FESTIVAL.Zoals ieder jaar is er op deze dag een uitgebreide sortering bokbier, maar dit jaar ook diverse winterbieren, die zowel op fles als van de tap verkrijgbaar zijn. Er is een keuze uit zo’n 15 soorten winter- en bokbieren.


Het Bokbierfestival wordt gehouden in Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.De aanvang van het evenement is 16.00 uur. Er is vrij entree !

De Bokbierkok heeft voor vandaag een bokbierdiner gemaakt met gerechten die allen zijn bereidt met het heerlijke roodbruine Herfstbier.Wilt U komen dineren: dan graag vooraf even reserveren ! Tel: 0229-503150.

Tevens is er deze dag vanaf 16.00 uur LIVE MUSIC van THE CLUE.The Clue is al jarenlang een vertrouwd muzikaal begrip in de West-Friese regio. Een band die ooit eind 80-jaren is gestart en nog steeds speelt met inzet en volledige toewijding in het uitvoeren van al die prachtige liedjes. Van meer bekende liedjes van Paul McCartney, Douwe Bob en Racoon tot minder voor de hand liggend materiaal van REM, Daniel Lohues en Johan en Mott the Hoople. Soms heerlijk voorspelbaar, maar soms ook verrassend en een beetje eigenwijs uit de muzikale hoek komend. Vandaag wordt het repertoire aangevuld met liedjes uit deze periode van het jaar.

Het optreden van The Clue kenmerkt zich door een sterke akoestische benadering van het repertoire, de meerstemmigheid en de onderhoudende ondersteuning van basgitaar en slagwerk.Richard Cornelisz (zang, gitaar, mandoline), Niko Groot (gitaar, ukelele, lapsteel, zang), Elise Groot (basgitaar, zang) en Piet Karsten (slagwerk, percussie, zang).Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek vindt U in de gemeente Venhuizen (Drechterland) aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds).