HOORN – Op 10 oktober a.s. bestaat Pisa in Hoorn officieel tien jaar! Dat heugelijke feit heeft het gastvrije huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden al op diverse momenten ‘gevierd’ dit jaar, maar ook de werkelijke verjaardag wil Pisa niet ongemerkt voorbij laten gaan.


Op 10 oktober trakteert het team van Pisa iedereen die hen met verjaardagsbezoek vereert op koffie/thee en gebak. Bovendien komt wethouder Marjon van der Ven de fraaie expositie van Heidy Brakenhoff openen. Haar rakende foto’s, die ook grotendeels zijn opgenomen in het boek ‘Geef kanker een gezicht’, zullen dan bij Pisa te zien zijn.

Van 10.00 tot 13.00 uur staan de deuren van Pisa open voor iedereen die wil komen feliciteren en de expositie wil komen bekijken. De ochtend wordt muzikaal omlijst door Johan Kruizinga!

De uitnodiging geldt voor iedereen, of je nu bezoeker bent of simpelweg geïnteresseerd in Pisa.

Over Pisa
Pisa is een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden en is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Pisa is op alle werkdagen geopend. Naast de vrije inloopochtenden en -middagen biedt Pisa verschillende activiteiten aan: van ontspanningsmassage, yoga, creatieve expressie activiteiten en zingen tot lotgenotencontact, cursussen en informatieve themabijeenkomsten. Kindertijd en Chill@Pisa zijn speciale activiteiten voor kinderen en jongeren. PISA werkt met goed getrainde gastvrouwen en -heren, deskundige activiteitenbegeleiders en wordt aangestuurd door een professionele coördinator. Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is bijna volledig afhankelijk van donaties en giften.
Voor meer informatie: www.inloophuispisa.nl