HOORN - Manifesto organiseert ook dit jaar weer een serie van 4 concerten met koptelefoons in de sfeervolle Stadsspeeltuin de Speelhoorn, gelegen tegenover Manifesto. Vrijdag 16 juli komt Tim Knol naar de speeltuin voor een optreden.


Tim Knol, de van oorsprong Hoornse liedjeszanger, geldt al meer dan 10 jaar als één van Nederlands allerbeste singer-songwriters van de vaderlandse americana & rootsscene. Tim is opgegroeid met muzikale helden als Neil Young, John Prine en Gram Parsons en dat hoor je terug in zijn muziek.


In coronatijd scoorde Tim Knol veel lof met het opzetten van zijn wandelclub. Naast het wandelen speelt hij op dit moment vooral veel solo en vrijdag de 16e dus in onze speeltuin.


Koptelefoons Een concert met een koptelefoon, bezorgt de bezoekers een heel bijzondere luisterervaring, maak het mee! Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.


Waar: Speeltuin de Speelhoorn (locatie naast zwembad de Waterhoorn t/o Manifesto, Holenweg 14, Hoorn)
Wanneer; 16 07 Tim Knol
Tijd: 20:00-22:30 uur
Tickets: 17,50 euro per stuk (ex fee 1,50 per bestelling) De optredens zijn intiem op 1,5 meter en er is geen corona test bewijs nodig voor dit buitenoptreden.

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl