HOORN - Naast de landelijk doorbrekende Inge van Calkar met haar band presenteert Manifesto opnieuw een groot Hoorns muziektalent Megan Fleur en haar band bestaande uit Zach Steiner, Brent Emmerink, Rhythm Haakman, Jayne Bordeaux , Jorim de Kroon en Jos van Tol


Megan Fleur + Inge van Calkar
Vrijdag 03 maart
De Groningse Inge van Calkar wordt de Nederlandse Kylie Minogue genoemd, maar zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Ze heeft het elektronica licht gezien en dat hoor je in de combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een rock randje.


Ooit begonnen als singer-songwriter is Inge van Calkar niet bang om een nieuwe koers te varen. Met de zomerhit touchdown, die in 2019 als Topsong werd gekozen bij Radio 2, is het duidelijk dat ze zichzelf gevonden heeft. Een mooie bekroning volgt: op het Popgala Noord, tijdens Eurosonic 2021, wordt Inge verkozen tot BESTE ARTIEST, de award die eerder werd gewonnen door Kraantje Pappie en Blanks. Kortom je moet haar gezien hebben om erover mee te kunnen praten!


Megan Fleur
Megan Fleur (16 juni 1996), singer songwriter, geboren in Hoorn, voelde zich van jongs af aan al aangetrokken tot een breed spectrum genres. Inspiratiebronnen als Kate Bush, James Blake, Weyes Blood en Joni Mitchell en teksten die gaan over levenservaringen en actualiteiten. Vorig jaar bracht ze haar eerste single “Dancing Dandelions” met videoclip uit. Haar band bestaat uit Hoornse topmuzikanten als Zach Steiner, Brent Emmerink, Rhythm Haakman, Jayne Bordeaux, Jorim de Kroon en Jos van Tol. Kortom de première van een nieuw Hoorns muziektalent op het Hoornse poppodium.
Vrijdag 03 maart 2023
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur Entree: v.v.k. € 12,50 (ex fee 1.90 per bestelling) /deur € 15
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

DonderPopCafe met o.a. Orsaya + Son of A Witch
Donderdag 02 maart
Son of a Witch speelt kleine, old school countrystandards uit de jaren 30,40,50 van de vorige eeuw. Liederen over verdriet, drank en al het andere waar een mens zich mee bezig houdt. Het project Son of a Witch is ontstaan toen “country lovin’ momma” Wendy het in haar (glazen) bol kreeg om eens buiten de douchecabine old school country ten gehore te brengen. Samen met haar zoon, basmuzikant Joost van Eck, en banjo virtuoos Daniel Weel nodigt ze je uit voor een avond rond een kampvuur op de prairie.


Orsaya maakt een mix van klassiek met latin invloeden en heeft veel airplay gehad op internationale zenders.
Donderdag 02 maart 2023
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-23:00 uur
Entree: gratis
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl