HOORN - Voorjaar! De tijd van het jaar waarin alle blue monday’s op stel en sprong zijn vergeten, lekkages worden gedicht, de tuin op de schop moet en iedereen weer met een glimlach op zijn gezicht over straat gaat. Een uitstekend moment om ook op muzikaal gebied een steentje bij te dragen aan dit heerlijk aanstekelijke optimisme.

De Hoornse Brassband en muziekvereniging De Herleving geven daarom op zaterdag 7 maart samen een voorjaarsconcert. U bent van harte welkom in kerkelijk centrum Het Octaaf aan de J.D. Pollstraat 1 te Hoorn. Om 20:00u zullen de eerste klanken klinken en wordt u getrakteerd op de afwisselende klanken van brassband en harmonie.

Het programma is zeer gevarieerd. Wat denkt u bijvoorbeeld van een arrangement uit de musical ‘Soldaat van Oranje’, een fraai klankwerk van Astor Piazolla, of opzwepende Afrikaanse muziek? Als hoogtepunt van de avond zullen de brassband en harmonie ook hun krachten bundelen en samen enkele stukken ten gehore brengen. De entree voor dit concert is slechts €8,50, inclusief een gratis consumptie. De Hoornse Brassband en muziekvereniging De Herleving staan met een glimlach op u te wachten en verwelkomen u graag op 7 maart om 20:00u in Het Octaaf.