HOORN - Ja we mogen weer! Kom heerlijk losgaan en dansen met Vintage Dutch en soulafterparty met dj Berry van Diepen. Vintage Dutch/ The Tibbs gitarist/ toetsenist Paul Jonker ontmoette zangeres Kim Berger bij een auditie en hij was direct onder de indruk van haar vocale kwaliteiten.


Hij vroeg haar aanvankelijk wat losse ideeën op te nemen, maar het bleek al snel dat dit duo elkaar versterkt in creativiteit en muzikaliteit en Vintage Dutch was een feit.

Afgelopen jaar werd er hard gewerkt aan nieuwe nummers, waarvan het debuut ‘It Must Be love’ november 2020 uitgebracht werd en samen met de daaropvolgende single ‘Just Me’ direct wekenlang te horen was op vele Nederlandse radiostations, waaronder NPO Radio 2.
In 2021 kwamen de singles ‘This Time’ en ‘99Lbs’ uit.

Op het Concerto Records label kwam in oktober het album ‘In My own Voice’ uit. Dit album kwam uit op vinyl, cd en op alle streaming media. Het kreeg lovende recensies in o.a Oor, Lust for life, Jazzism, Heaven Magazine en diverse andere tijdschriften en kranten. Tevens is het album momenteel op vele radio playlists in binnen- en buitenland te horen.
Dit concert vind plaats op locatie de Huesmolen! Dj Berry van Diepen zorgt voor een dansbare afterparty. Want gedanst gaat er worden!

Zaterdag 26 februari 2022 Waar: de Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn Tijd: 20:00-23:30 uur Entree: v.v.k. € 10 (ex fee 1.50 per bestelling) /deur € 12,50 Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl