HOORN - De northern soul formatie Vintage Dutch uit Westfriesland presenteert zaterdag 2 oktober haar eerste album ‘In My Own Voice’ in poppodium Manifesto .

Vintage Dutch is een funk, jazz, soul band, opgericht begin 2019 door Paul Jonker die we kennen van The Tibbs en zangeres Kim Vreeker-Berger.

Nadat Elsa Bekman The Tibbs verliet vanwege haar solocarrière, hielden The Tibbs audities met de moeilijke taak een passende front man/vrouw te vinden. Kim Berger was één van de vocalisten die zich aanmeldde. Paul Jonker was zo van haar onder de indruk dat hij Kim vroeg om te komen zingen in een door hem opgericht muziek project. Eerste doelstelling was wat losse ideeën op te nemen maar al snel werd duidelijk dat er een chemie was en Vintage Dutch was een feit. Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan nieuwe liedjes en vanaf 2 oktober ligt het debuutalbum in de winkels. Inmiddels zijn de eerder dit jaar uitgebrachte singles opgepikt door Radio2 en zijn de verwachtingen rond de band hooggespannen! Maak het mee zaterdag 2 oktober in Manifesto!

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Dit concert is alleen te bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl .

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen conform de richtlijnen van de VNPF.

Waar: Manifesto
Wanneer; zaterdag 02 oktober
Tijd: deuren 21:00 uur, aanvang 22:00 uur
Tickets: € 11,50 (incl fee 1,50 per bestelling) /deur € 14
Locatie: Manifesto Holenweg 14c 1624 PB Hoorn

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl