HOORN - Acht vrouwen ontmoeten elkaar in een café. Elk met hun eigen tinten, oftewel hun eigen karakter en emoties. Dat is de basis voor een theatraal concert van musicalgroep GROOTS, vol herkenbare melodieën. Laat je meeslepen en geniet! Op 29 juni om 20.00 uur en 30 juni om 19.00 uur, entree 10 euro.


Men neme acht vrouwen en zetten daar één man bij. De basisemoties die dan ontstaan, zijn heel herkenbaar. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer en veel diepere emoties. Ken je ze? Heb je ze ook wel eens gevoeld? Waardoor worden ze opgeroepen? Hoe verdwijnen ze weer? Hoe je reageert op een bepaalde emotie kan bovendien te maken hebben met je karakter. Welke emotionele uitingen horen bij welke karakters? Of is het misschien niet zo zwart-wit? In hun theaterconcert neemt musicalgroep GROOTS neemt je mee langs emoties, karakters en vooral veel muziek! Geschreven en geregisseerd door Michael Diederich, de muzikale leiding is van Martijn Bos.


Een podiumervaring rijker
Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker! Voor het complete programma, kijk op www.pakhuishoorn.nl.