HOORN - Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon in de muzikale comedy naar ‘Ik Vertrek’ en ‘Het Roer Om’

Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon brengen de zon naar Het Park met ‘VAMOS!’. Deze nieuwe musicalcomedy is gebaseerd op succesvolle tv-series als ‘Het Roer Om’ en ‘Ik Vertrek’.

Zonder elkaar te kennen, vertrekken de drie vrouwen naar de Spaanse zon. Online hebben ze een leuke B&B gekocht. Ze weten het zeker: ze gaan hun leven helemaal omgooien! Maar het pand blijkt echter niet zo mooi als in de advertentie. De dames spreken geen woord Spaans. Dan lopen ze ook nog eens de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof tegen het lijf. Lukt het ze hun leven weer glans te geven?

“Zelf schilderen? Daar zijn mensen voor!"

Recensie NRC: Vamos! is een geheel nieuwe Nederlandse musical met zang en dans in Spaanse vakantieclichéstijl. Onder de titel Vamos! schreven Allard Blom (tekst) en Jeroen Sleyfer een geheel nieuwe Nederlandse musical – dat zien we niet vaak meer. Maar allengs past de lichtheid van de dialogen niet meer zo goed bij het zwaarder aangezette drama in de zangteksten.

Tijden
Dinsdag 27 februari 2018

Tijd: 20:15 uur - 22:50 uur
Woensdag 28 februari 2018
Tijd: 20:15uur - 22:50 uur
Ticketprijs: € 39,50*

Bestel uw kaarten via de website: www.hetpark.nl

*Ticketprijs is exclusief reserveringskosten à €1,25 per kaart met een maximum van €3,75. Bij verzending per post komt hier €2,50 bij.