HOORN - Op zondag 27 augustus a.s. wordt het Hoornse stadscentrum omgetoverd tot een grote platen- en cd-markt. Uptown Records, aan de Nieuwsteeg 36, is die dag ook open én heeft ‘s middags live muziek! Vanaf 15.00 uur laat de band Westone van zich horen met hun catchy pop-rock. Toegang is gratis.


Giel Beelen vond ze tof, Bram van Splunteren draaide ze in zijn show en ze spelen sinds 2020 op verschillende podia en festivals: de mannen van Westone zijn lekker bezig. Met hun muur van een zwaar, maar toch subtiel rockgeluid zijn ze klaar voor de stadions. Maar tijdens de platenbeurs komen ze gewoon in de platenzaak spelen en wordt de ‘muur van geluid’ voor één keer een ‘muurtje’. Waarom? Omdat ze zelf ook vinylliefhebbers zijn! Na hun debuut EP nam Westone namelijk een analoge plaat op, die Uptown Records natuurlijk in huis heeft.

Podium

Uptown Records organiseert met regelmaat (semi-)akoestische optredens in de winkel, omdat zij artiesten graag de gelegenheid willen geven om bijvoorbeeld een aankomend optreden of een album te komen promoten. Artiesten die hiervoor belangstelling hebben, kunnen contact opnemen via info@irmaregelt.nl of bellen met 06-53895316.