HOORN - Na het grote succes van vorig jaar wordt op 26, 27 en 28 januari de derde editie van het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Naast topshows voor een speciale theaterweekendprijs van € 10, zijn er afterparty’s, een kidsmiddag en op zaterdag het traditionele Open Huis!

Erwtensoep en acts

Om het Theaterweekend met alle theaterliefhebbers te vieren, heeft Het Park een 15 meter lange catwalk in de Foyer gebouwd. Hier trakteren wij in deze winterse dagen iedere bezoeker op een (gratis) kopje erwtensoep, met dank aan onze cateraar Jean le Jean!

Van 13.00 tot 17.00 worden op de catwalk, pal voor de neus van de bezoekers, acts opgevoerd door Musicalvereniging Westend, het Westfries Mannenkoor, Backstage Comedy Tour, Muziekschool Boedijn en Jort Faber. Speciaal voor het Open Huis herneemt De Dansonderneming uit Hoorn de succesvolle voorstelling ‘Urge’! In 20 minuten nemen de dansers het publiek de bezoekers mee door een rijk spectrum aan dans. Gratis toegankelijk en te reserveren via de website.

Backstage Techniek Tour

Wegens succes is de Backstage Techniek Tour terug. De technici van Het Park nemen bezoekers mee voor een kijkje achter de schermen en vertellen leuke anekdotes en persoonlijke verhalen vanuit het theater. Gratis reserveren via de website.

Voorstellingen voor € 10 tijdens het Theaterweekend

André Manuel & Geert Hautekiet - XIX
Vrijdag 26 januari, 20.30 uur
Twee gitaren, wat toetsen en een koppel stevig gesamplede beats: meer hebben cabaretier André Manuel en zanger/muzikant/tekenaar Geert Hautekiet niet nodig om een lied te schrijven.

Een tip van de sluier - Ode aan Lennaert Nijgh
Vrijdag 26 januari, 20.15 uur
Een uniek theaterconcert met natuurlijk de grote hits én het wat minder bekende werk van Lennaert
Nijgh, alles in nieuwe arrangementen en bewerkingen!

The Full Monty – UITVERKOCHT
Zaterdag 27 januari, 20.15 uur (Hamletzaal)
Wat doe je als je geen baan meer hebt. Je vrouw heeft je verlaten. Als je je kind wilt blijven zien, moet je een groot bedrag aan alimentatie betalen? Dan begin je een stripact!

De Gelaarsde Kat - Efteling Theater
Zondag 28 januari, 13.30 uur
Ga mee naar een sprookjeswereld van De Gelaarsde Kat. Door Musicalworld uitgeroepen tot de beste jeugdvoorstelling van dit seizoen!