HOORN - Op zaterdag 24 november 20:30 uur en zondag 25 november 15:00 uur Is de Dansonderneming weer in ons gezellige theater met het programma “De Dansonderneming danst”.
Kaarten reserveren via www.pakhuishoorn.nl en kosten € 12,50 en met CJP € 10,00


De Dansonderneming presenteert deze winter weer een verrassend dansprogramma. Het gezelschap brengt onder meer een nieuw werk van choreograaf Kris de Graaf, danst in between van choreograaf Nanska van de Laar en geeft ruimte aan gastdansers. En wat er nog meer op het programma staat? Kom kijken en laat je verrassen!

De Dansonderneming is een semi-professioneel gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. Het gezelschap werkt veel op locatie, maar is ook regelmatig in de kleinere theaters te zien en maakt daarnaast ook voorstellingen in opdracht. Daarnaast werkt De Dansonderneming graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.

De Dansonderneming is een zelfstandig gezelschap dat bewust werkt zonder subsidies en weet al jaren met minimale middelen producties neer te zetten die een breed publiek kennis laten maken met dans als kunstvorm. Om producties te realiseren wordt naar samenwerkingsverbanden gezocht die elkaar versterken. Hierin voelt de groep zich gesteund door programmeurs, fotografen, ontwerpers en technici die door eerdere samenwerking met De Dansonderneming het gezelschap op verschillende wijze ondersteunen.