HOORN - Zaterdag 23 maart a.s. is het akoestische duo The Ennrons te gast bij de Hoornse platenzaak Uptown Records. Ze spelen die middag nummers uit hun zelfgeschreven repertoire met een hoog publieksparticipatiegehalte. Met andere woorden: er mag meegeklapt en meegezongen worden! Het optreden start om 15.00 uur, toegang is gratis.


The Ennrons komen uit Haarlem en bestaan uit Bernard en Ronald. Bernard komt uit Engeland, maar woont al geruime tijd in ons koude kikkerlandje. Beide heren hebben aardig wat ervaring in verschillende genres en hebben elkaar gevonden in dit akoestische powerpopduo. Hun nummers gaan natuurlijk over liefde en vriendschap, maar ook zwaardere thema’s zoals de dood, geboorte, waarheid en leugen, en oorlog en vrede gaan ze niet uit de weg.

Podium

Uptown Records organiseert met regelmaat (semi-)akoestische optredens in de winkel, omdat zij artiesten graag de gelegenheid willen geven om bijvoorbeeld een aankomend optreden of een album te komen promoten. Artiesten die hiervoor belangstelling hebben, kunnen contact opnemen via info@irmaregelt.nl of bellen met 06-53895316.