HOORN - Hartje winter wordt Hoorn zomaar een tikje tropischer. Op donderdag 16 januari, om 17.00 uur ’s middags opent The Bamboo Room haar deuren. Een compleet nieuw eetparadijs, op de plek waar Sweet Dreams ruim 36 jaar al voor de nodige Zuid-Amerikaanse sferen zorgde. Dat kan nog best iets exotischer, besloot eigenaresse Lilian van Vliet. Vandaar: The Bamboo Room.

The Bamboo Room is een tropisch paradijs, gewoon op de Rode Steen. Met niet alleen een smakelijk exotische inrichting maar met bovendien een al even smakelijk exotische menukaart. Een kaart boordevol typisch tropische gerechten, zoals rendang kroketjes met kafir curry mayonaise (€ 4,50), ceviche van zeebaars met mango en venkel (€ 8,50) en zalm Tataki (€ 8,00). Een echte vleesfan? Zet je tanden in een chimichurri steak of de sticky chicken wings. Vega? Dan kies je natuurlijk voor die bao buns of een pindasoepje. De smaken van The Bamboo Room komen letterlijk uit vrijwel alle windrichtingen.

Lage prijzen om extra lang te genieten
De prijzen van de gerechten zijn niet zomaar zo laag. Het is immers veel leuker om te genieten van uit een keur aan uitheemse smaken. Bij The Bamboo Room bestel je daarom allerlei losse gerechten of kies je voor een schaal met verschillende hapjes. Samen, of in je eentje: de Bamboo Room is jouw culinaire ticket to the tropics. Hou wel ruimte over voor een toetje, want die chocolate lava cake, churros of piña colada tompouce móet je proberen.

Exotische oase in hartje Hoorn
Je kunt jezelf natuurlijk geen tropische pleisterplaats noemen zonder de juiste cocktails op het menu. Die vind je dan ook in alle soorten en maten in The Bamboo Room. Het hardop lezen van de cocktailkaart is al een feestje op zich: Moscow Mule, Mai Tai, Smokey Paloma, om maar wat te noemen. Liever een wijntje of biertje? Keus te over.

Met The Bamboo Room is Hoorn een tropisch pareltje rijker. Ingericht als de ideale tropische vakantiebestemming, vol groen en feestelijke kleuren. En als het straks buiten wat warmer wordt, zit jij op het terras lekker te smikkelen met een cocktail bij de hand. Een voorproefje? Dat kan: kijk maar op thebambooroom.nl