HOORN - Komende zaterdag 28 april presenteert Manifesto Hoorn de show Stars That Speak - A Tribute To Willy DeVille waarin een vijfmansband onder leiding van Jimmy Sterman een eerbetoon zal geven aan de legendarische zanger.

Willy DeVille leeft voort in zijn muziek. Na zijn overlijden in 2009 is de populariteit van zijn muziek nog altijd immens en nog dagelijks te horen en te zien in de media. Van de vroege jaren ’70 tot heden zijn de teksten en muziek een bron van inspiratie voor velen.

Jimmy Sterman, bekend van o.a. band Jimmy’s Gang en zijn samenwerking met Herman Brood, maakte op aanraden van vele muzikale vrienden een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy DeVille. Dit resulteerde in het Stars That Speak project, een volwaardige voorstelling die hij bedacht en schreef en samen met zijn band en crew op de planken zet. Stars That Speak duurt ongeveer twee uur en wordt omlijst met beelden en een mooie lichtshow.

Voor dit project heeft Jimmy genomineerde muzikanten bij elkaar gezocht.
De band bestaat uit:Jimmy Sterman: zang en gitaar Pieter Voogt: drums en percussie Robin van Rijswijk: gitaar Will Hietbrink: basgitaar Ruud van Zijl: toetsen Ruben de Ruyter: percussie.

Kijk hier voor de ticketverkoop