HOORN - De leukste speeltuin van Hoorn aan de Holenweg 14 gaat op goede vrijdag 30 maart weer open! Van 12 tot 17.00 uur kunnen kinderen zich weer uitleven op bekende en nieuwe speeltoestellen. Om de kinderen te laten genieten van een leuk speelseizoen is Stichting Netwerk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die diverse werkzaamheden in de speeltuin willen uitvoeren.

Als vrijwilliger ben je een aanspreekpunt voor de bezoekers, regel je de verkoop van de entreekaarten, verkoop je eten en drinken in de kiosk en ondersteun je de beheerder. Een halve dag vrijwilligerswerk doen is ook mogelijk. Dag en tijd wordt in onderling overleg bepaald. Vooral in het weekend kan de speeltuin extra vrijwilligers gebruiken.

De Speelhoorn is tot en met medio oktober 2018 dagelijks geopend van maandag 14.00 – 17.00 uur en dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.

De Speelhoorn biedt je een gezellige en levendige werkplek waar iedereen voor zijn plezier komt. Ben je 18 jaar of ouder en ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar speelhoorn@netwerkhoorn.nl of bel naar wijkcentrum De Zaagtand via 0229-855700.

Meer informatie over de speeltuin is te vinden op onze website www.netwerkhoorn.nl of www.speelhoorn.nl.