HOORN - Na een succesvolle Record Store Day op 20 april jl. richt Uptown Records zich weer op business as usual.

Dat betekent onder meer: gemiddeld eens per maand live muziek in de winkel. Op zaterdag 1 juni staan The Lasses in de platenzaak en op zondag 25 augustus (tijdens de Hoornse platenbeurs) geeft Loes Fabiënne acte de présence. Maar eerst is het op zaterdag 11 mei a.s. de beurt aan de band Searching Valentine, met een energieke mix van Brit- en alternatieve rock. De dag daarvóór verschijnt hun debuut-EP. Aanvang 15.00 uur, entree is zoals altijd gratis.

De vier mannen van Searching Valentine (Andijk) spelen al sinds 2018 samen en in hun repertoire is dan ook de lange gedeelde jeugd hoorbaar. De eerste jaren brachten ze vooral in de repetitieruimte door. Maar na veel schrijven, ontdekken en experimenteren is de tijd nu aangebroken om naar buiten te gaan. Op 10 mei a.s. verschijnt hun debuut-EP ’27 Forever’ online: een verzameling tracks over teenage angst, rebelse jeugden en opgroeien, met verhalen over ouder worden, feesten, liefde en de vraag of alles wel goed gaat in deze wereld. Dit alles onder energieke gitaarriffs en bovenal melodieuze teksten. Dus kom luisteren en neus ondertussen lekker door de platenbakken – wie weet vind je vandaag dat ene pareltje waarnaar je op zoek was!

Podium

Uptown Records organiseert met regelmaat (semi-)akoestische optredens in de winkel, omdat zij artiesten graag de gelegenheid willen geven om bijvoorbeeld een aankomend optreden of een album te komen promoten. Artiesten die hiervoor belangstelling hebben, kunnen contact opnemen via info@irmaregelt.nl of bellen met 06-53895316.