HOORN - Johnny Westone Band + Dandelion

Vrijdag 11 oktober Op vrijdag 11 oktober presenteert de Hoornse Johnny Westone Band haar 2e volledige album in poppodium Manifesto.

Zij doen dit samen met de Volendamse formatie Dandelion. Een ambitieuze band die ook goed aan de weg timmert en dit jaar landelijk haar doorbraak beleeft. Met hun nieuwe album getiteld Laika, Belka, Strelka, presenteert Dandelion de wereld aan hun kosmische country funk: een groovy, lyrische en piano-gedreven sound, met samenzang geïnspireerd door Crosby, Stills & Nash.

De Johnny Westone Band speelt sinds 2016 pop rock met een nostalgisch randje. Met catchy songs willen zij de wereld veroveren, en maken nu grote stappen met hun tweede album, waar veel invloeden uit de jaren ’60 en ’70 te horen is, van psychedelische rock tot folk en moderne pop.” voor het eerst presenteert deze Hoornse band dit album getiteld “Dreamer For No One”.

Vrijdag 11 oktober 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-23:59 uur
Entree: v.v.k. € 8 (ex fee 1.50 per bestelling) / € 12 deur
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl


Mark Foggo (ska) Zaterdag 12 oktober

Mark Foggo is één van de grootste spelers in de ska-scene sinds de jaren ’80. Mark Foggo, de man die wordt beschreven als een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop vanwege zijn maffe podiumoptredens en geldt als een ‘Missionary of Ska’ vanwege zijn nooit aflatende zoektocht om ska-muziek over de hele wereld te spelen en promoten.

Ook bracht hij diverse albums uit waarvan "Ska Pig" de bekendste was; een enorm succes bij ska-fans over de hele wereld en dat tegenwoordig beschouwd kan worden als een klassieker in het genre. Inmiddels woonachtig in Thailand komt hij nu over naar Nederland om het nieuwe album "Ska Pig Returns" te promoten.

Als support komt de Amsterdamse ska formatie Venus Hill mee naar Hoorn en dj ‘Dans Anders’ verzorgt de skankin' afterparty.

Zaterdag 12 oktober 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2:00 uur Entree: v.v.k. € 10 (ex fee 1.50 per bestelling) / € 14 deur
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl