HOORN - Programma Manifesto Hoorn eerste week juni met onder andere Canadese rockdiva Sass Jordan die naar Hoorn komt op woensdag 8 juni.

Sass Jordan & the Champagne Hookers (can) - Woensdag 08 juni

De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva. De zangeres werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’.Sass Jordan staat bekend om haar rauwe, scheurende rockstem. Ze zegt zelf vooral beïnvloedt te zijn door blues- zangers en zangeressen als Bonnie Rait, Aretha Franklin, Paul Rodgers en Steven Tyler.

De Canadese rockdiva zong een duet met de legendarische Joe Cocker op de soundtrack voor de Hollywoodfilm ‘The Bodyguard (1992). Van het bijbehorende album gingen wereldwijd ruim 27 miljoen exemplaren over de toonbank. Daarnaast werkte ze samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Bij dit alles was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters. Een avond Sass Jordan is een authentieke rockshow die je niet mag missen!

Woensdag 08 juni 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 19:30-1:00 uur
Entree: € 17,50 (ex fee) / deur € 22
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

Club Festo - Vrijdag 10 juni

Kom naar de leukste tienerdisco van Hoorn. Op vrijdag 10 juni van 19:30 tot 22:00 uur is het thema ‘Summer party en dit is de laatste voor de zomerstop’!

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en heb je zin om met vrienden/vriendinnetjes te komen chillen, dansen en lol maken? Kom dan naar Club Festo in de Manifesto!

Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: 2 euro
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl