HOORN - Op 7, 8 en 9 november staat er weer veel leuks gepland bij Manifesto.

Elke 1e donderdag van de maand is ons muziekcafé geopend met 3 bands of singersongwriters. Tussen 20.00 en 23.00 uur kan je genieten van jonge opkomende acts zoals deze keer The Tune, Spoonk en Susann.!

Donderdag 07 november 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-23:00 uur
Entree: gratis
Ga voor verdere info naar; www.manifesto-hoorn.nl

Luminize 8 november
De vier dames die je wellicht kent van The Voice of Holland hebben eerder alles in Kroatië achtergelaten om het te maken in Nederland. Dat doen ze behoorlijk goed. Op vrijdag 8 november staat Luminize in Manifesto.

Het afgelopen jaar was een jaar vol hoogtepunten voor de vierkoppige band Luminize. Ze deden het voorprogramma in de tour van Golden Earring en lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland.

Luminize bestaat uit Marcela, Matilda, Irena en Tea. De vier dames zijn geboren en getogen in Kroatië. Via via zijn ze overgehaald om naar Nederland te komen, met het oog op hun carriére. Hoewel Nederland in eerste instantie teleurstelde doordat beloftes aan de vier niet nagekomen werden, zetten ze door. Dat leverde een debuutalbum op, ‘All or Nothing’ en een samenwerking met Holger Schwedt, producer van de Nederlandse top zoals Di-rect, Bløf en Anouk. Live stonden ze eerder op Bospop en Parkpop en waren ze te gast bij Radio538, Veronica en 3FM.
Support is Bottle of Love!

Vrijdag 08 november 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 8,50 (ex fee 1,50 per bestelling) / € 12 deur
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

Hoorn Undercover #2
De 2e editie van Hoorn Undercover waarin 4 lokale bands hun muzikale helden eren. Het podium voor coverbands in Hoorn. Deze keer kan je komen genieten van Ivo, Easthouseband, King Kirby en The Main Monkey Business.

20.30 - 21.15 Ivo
klaas, Johan, Jason, Ivo, Peter
Dit West-Fries vijftal gaat voor de Nederpop en met name de Kwaliteitspop van Nederlandse bodem. Bekende nummers maar ook de “o ja” liedjes worden gespeeld. Van Hazes tot de Dijk en van Golden Earring tot de Kreuners

21.30 - 22.15 Easthouseband
The Easthouseband bestaat uit 5 bandleden, Gerard, Dirk-jan, Johan, Eric, Bert die voor 300% plezier hebben in het maken van muziek.Ons repertoire bestaat uit Nederlands, Gouwe ouwe & hedendaags. Deze band heeft maar één missie; er voor zorgen dat u een geweldig muzikaal programma te horen krijgt.

22.30 -23.30 King Kirby
King Kirby is een pop/rock formatie. Wij spelen niet alledaagse muziek, maar toch herkenbaar. Met: Sandra Semeijn -Zang, Pieter Baas - Zang - Gitaar; Klaas Ottens -Gitaar; Rick van Heuzen - Bas, Eric Dreier-Gligoor - Drums .

23.45 - 0.45 The Main Monkey Business
Energieke rockband van 3 heren en 1 zingende dame. Samen goed voor een dosis stevige rockcovers. Are you ready to rock? We mean business!

Zaterdag 09 november 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 7 (ex fee 1,50 per bestelling) / € 10 deur
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl