HOORN - Vrijdag 17-03 op het podium van Manifesto een band die de ambitie heeft om één van de grootste gitaarbands van ons land te worden, de naam? Orange Skyline. Nu nog te zien in Manifesto en straks alleen nog maar op de grote festivals (Pinkpop) en in de grote popzalen. Pak die kans! Zaterdag 18-03 komt Chaos Unleashed met bevriende bands Overruled en Anger Machine, een avond Metal Manifesto in Hoorn.


Orange Skyline

Vrijdag 17 maart

Als je een band zou moeten typecasten, dan zou je dat bij Orange Skyline doen met de track “A Fire”. Een Nederlandse Britpop band uit Groningen met Britse bravoure. De single werd waanzinnig goed opgepikt en gebruikt als anthem bij het schaatsen tijdens verslaggeving van de Olympische Spelen en NPO Radio 2 doopte het om tot Topsong. Het gaat Orange Skyline erom het publiek in een staat van pure extase te krijgen. Alsof er elk moment een gouden medaille valt te winnen.

Zoals wie jarig is, trakteren moet, gaat een band met een album uit toeren. Dat wordt de albumtour Meet You In The Middle. Dat is ook de titel van de vierde single, een semi-akoestische ballad. Jawel, het is niet alleen adrenaline wat de klok slaat. Die bak euforie wordt af en toe afgewisseld met wat weldadige kalmte.

Kortom Orange Skyline markeert vooral de terugkeer van bands met gitaren. Er mag weer gerockt worden. Eindelijk! Het werd eens tijd. Voor wie van een groot gebaar houdt en onversneden opwinding, weet nu het juiste adres!

Vrijdag 17 maart 2023

Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn

Tijd: 20:00-1:00 uur

Entree: v.v.k. € 15 (ex fee 1.90 per bestelling) /deur € 18

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl


Chaos Unleashed + Anger Machine + Overruled

Zaterdag 18 maart

Metal Manifesto is terug met drie keiharde bands! Chaos Unleashed is een thrashmetalband uit Nederland gevormd door leden die speelden in bands als Sad Iron, Yaotzin, Jackal, Dominion, In Ruins en Angus. De stijl is geïnspireerd op Sodom, Kreator en Exodus. ! Dus Heavy Guitars with loud screams! We are here, we are the new order, we are Chaos Unleashed!

Anger Machine is een vierkoppige metalband uit Nederland die simpelweg niet in een hokje wordt gestopt. Maar als je het geluid van Lamb of God, trashy riffs, Pantera-achtige grooves en gitaarsolo’s zou nemen die je helemaal terugvoeren naar de grote metalbands van de jaren tachtig.

Overruled levert je broodnodige dosis thrash en speed metal! Deze 4-koppige powerhouse uit Nederland staat bekend om hun energieke optredens, hard scheuren en hard gaan!

Zaterdag 18 maart 2023

Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn

Tijd: 20:00-1:00 uur

Entree: v.v.k. € 12,00 (ex fee 1.90 per bestelling) /deur € 16

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl