The Doors in Concert (uitverkocht) Vrijdag 15 april

De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, 51 jaar geleden. Dit is één van de allerbeste Doors tribute ter wereld en niet voor niks al jarenlang garant voor uitverkochte zalen in West-Friesland.

Vrijdag 15 april 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: uitverkocht
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl


Danny Bryant (uk) blues Support Electric Hollers Zaterdag 16 april
Danny Bryant (UK) behoort tot één van werelds beste bluesgitaristen. Al meer dan 15 jaar maakt de Britse gitarist en bluesman Danny Bryant op overtuigende wijze furore in de Europese blues scene. Hij vestigde zijn naam door wereldwijd meer dan 2.000 maal te spelen in clubs en op grote festivals. Hij deelde het podium met Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy en Peter Green.

Geroemd in Engeland als ‘National Blues Treasure’, wordt hij, ook door zijn collega’s, gezien als de ‘crème de la crème’ in zijn genre. Hij wordt genoemd als één van de beste van de huidige generatie blues artiesten.

Joe Bonamassa en Walter Trout zijn laaiend enthousiast!
Na het succes van zijn album ‘Revelation’, kwam hij in september 2019 met zijn eerste zelfgeproduceerde studio album ‘Means of Escape’,
opgenomen in Nashville en gemastered in de wereldberoemde Abbey Road Studios.

Bernard Doherty, Planet Rock – “A British Blues Legend.” “One of those amazing British talents. The boy can play guitar…”

Joe Bonamassa – “A fantastic guitar player… able to take a Fender Stratocaster and really make it sing…”

Walter Trout – “What sets him apart is his passion and feeling. Danny’s playing grabs you with its intensity and urgency.dromen.

Support is de jonge Friese formatie Electric Hollers, inmiddels ook op eigen benen bezig aan een opmars in de nederbluesscene.

Zaterdag 16 april 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 14 (ex fee 1.50 per bestelling) /deur € 18
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl