HOORN - Programma Manfisto 10-11 Mei

Club Festo (tienerdisco)
Vrijdag 10 Mei

De leukste tienerdisco van Hoorn en omstreken voor 10 t/m 14 jaar staat in het teken van TWINS. Georganiseerd door het kinderwerk van stichting Netwerk.

Vrijdag 10 mei 2019
Waar:
Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: € 2
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Folk Road Show (CAN/AUS/NL) + Johan Keeman
Zaterdag 11 mei
Het internationale folk collectief Folk Road Show is alles behalve een conventionele band. Met een sound die het midden houdt tussen folk/americana en indie-pop – de muziek doet denken aan een moderne Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, of Fleet Foxes – kunnen de vijf grotere clubs veranderen in een intiem zaaltje, en een huiskamer doen groeien tot Carnegie Hall proporties.Alle bandleden nemen songwriting-taken voor hun rekening, wisselen constant van instrumenten, voor ze vocalen samen laten komen in 5-delige harmonieën. Een Folk Road Show concert is even dynamisch als verrassend, het ene moment a capella, en dan weer rock en roll met het gaspedaal volledig ingedrukt.

Support Johan Keeman
Dat de donkere kanten van het leven niet altijd neerslachtig hoeven te zijn, laat Johan Keeman horen met zijn muziek. De geboren West-Fries, waar vaker niet dan wel over emoties gesproken wordt, zingt over de innerlijke strijd die iedereen kent. Over de donkere dagen waarin je je best moet doen om een beetje licht te creëren. Over hoe je iemand leuk vindt, maar niets terug krijgt. En hoe je daar dan toch iets aan hebt.

In 2018 bracht hij drie singles uit die op een EP zijn verschenen en op Spotify te vinden zijn. In het voorjaar van 2019 is de nieuwe single ‘Voorjaar’ uit gekomen. Deze single wordt goed ontvangen, onder meer Daniel Lohues reageert enthousiast. Momenteel werkt hij aan een album dat volgend jaar verschijnt.

Zaterdag 11 mei 2019
Waar:
Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 10 (ex fee € 1,50 per bestelling) / deur € 12,50

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl