DonderPopCafe
Donderdag 1 december


Met optredens van Velvet Grooves, Back to Business en Blue Flame staan er drie West-Friese bands op ons podium. Een concert met zit- en sta plaatsen.

Donderdag 1 december 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-23:00 uur
Tickets: gratis entree
Ga voor verdere info naar; www.manifesto-hoorn.nl

Perfect Storm + Chain Reaktor
Zaterdag 3 december


Chain Reaktor is een moderne, progressieve rock band. Hun muziek is groovy, avontuurlijk, soms heavy en donker en altijd melodieus. De naam Chain Reaktor verwijst naar de passie voor muziek die wordt overgedragen van generatie op generatie, als een niet-te-stoppen kettingreactie.

Perfect Storm Perfect Storm is een uiterst dynamische en avontuurlijke Nederlandse rockband die zijn oorsprong vindt in Groningen, maar invloeden uit alle windrichtingen haalt. Met spetterende gitaarriffs, stuwende drums, strakke baspartijen, fluwelen zang en betoverend toetsenwerk bezorgt deze nieuwkomer het muzikale landschap een onweerstaanbare wervelwind van hoge en lage drukgebieden. De grenzeloze, melodieuze en bij vlagen virtuoze rockmuziek van Perfect Storm is hoofdzakelijk ontsproten uit de visie van gitarist/songwriter Gert-Jan Schurer. Hij put hierbij uit eigen ervaring en het brede klankenpalet waarmee hij is opgegroeid. Zo behoren rockacts als Porcupine Tree/Steven Wilson en jazz-cats als Pat Metheny tot de soundtrack van zijn leven, maar ook filmcomponisten als Hans Zimmer en elektro-acts in de lijn van Aphex Twin laten hun sporen na in de muziek van Perfect Storm.

Zaterdag 3 december 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 14 (incl 1,70 fee per bestelling)/ deur € 16,50
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl