HOORN -

DonderPopCafe
Donderdag 10 maart

Dit jaar zal ons Muziekcafé met 3 acts op 1 avond in café setting plaatsvinden in de grote zaal. Zoals altijd is de entree gratis en is er ruimte voor lokaal en regionaal talent die meters kunnen maken en podiumervaring kunnen opdoen. In samenwerking met Muziekschool Boedijn presenteren wij twee Next Level Pop acts en dat zijn deze 1e editie na twee jaar; Collecting Heights en Giants. Verder is er een optreden van Barney Willemse country uit de streek met eigen werk en covers..

Donderdag 10 maart 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-22:30 uur
Entree: gratis
Ga voor verdere info naar; www.manifesto-hoorn.nl

Club Festo (tienerdisco)
Vrijdag 11 maart

Club Festo is terug van weggeweest met de leukste tienerdisco (10 t/m 14 jaar) van Hoorn. Georganiseerd vanuit het kinderwerk van Stichting Netwerk met elke maand een ander thema. Deze keer ‘Black & White’.

Vrijdag 11 maart 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: 2 euro
Ga voor verdere info naar; www.manifesto-hoorn.nl

Sandra van Nieuwland – Wonderland tour
Zaterdag 12 maart

Sandra van Nieuwland neemt je mee naar Wonderland. Samen met haar producer en bandlid Len van de Laak werkte ze tijdens de meerdere lockdowns aan dit nieuwe album en de gelijknamige tour. In Wonderland gaat het om ‘voelen en jezelf openstellen’. Voor zowel licht als donker en alles ertussenin. Wonderland is als een prisma waar het licht op schijnt, en alle kleuren zich laten zien. De toon van de nieuwe nummers is hierdoor licht melancholisch te noemen, dromerig, romantisch zelfs.

“Ons belangrijkste uitgangspunt was dat we muziek maakten die we zelf zouden opzetten”.

Waar het vorige album Human Alien (2019) wat grootser was in sound wil Sandra met haar nieuwe liedjes een meer intieme en dromerige sfeer oproepen. Op het album kiest ze voor akoestische instrumenten in combinatie met subtiele elektronica. Alles om de uiteindelijke sound eerlijk en organisch te houden en zo de puurheid en de tekstuele lading van de songs extra uit te lichten. Dit vertaalt zich in de live setting op het podium in een meer dynamische show. Van klein en breekbaar naar groots en krachtig. Daarmee keert Sandra dit voorjaar, samen met haar voltallige band, weer terug op het podium.

“Verwacht een soort van warme deken, een muzikale ’trip’ waarin we de songs met elkaar verbinden door soundscapes en het publiek verleiden om weg te dromen”.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Marvin Dee band.

Zaterdag 12 maart 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 15 (ex fee 1.50 per bestelling) /deur € 18
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl