HOORN - Het programma voor 1 t/m 3 november in Manifesto met Onno Smit (Gospels Sessions/Beans & Fatback) en een optreden van de Belgische topband Vive La Fête in Manifesto.

Duet van sexy franstalige teksten en jaren-tachtig wave en electropop. Danny Mommens (ex-bassist van dEUS) en Els Pynoo maken al jaren dansbare electrorock met een vleugje kitsch, een scheutje new wave en in de achtergrond hoor je altijd wel een Frans chanson – het soort muziek waarvoor het woord ‘gruizig’ is uitgevonden. Begin dit jaar verscheen hun nieuwe album Destination Amour – de eerste single laat er geen misverstand over bestaan: A Paris! De combinatie van Danny's voorliefde voor jaren tachtig wave en de Serge Gainsbourg/Jane Birkin fixatie van Els smelt zo samen tot de muziek van Vive La Fête. Als support komt Alkmaarse Herr Alt naar Hoorn en dj Ed-Rock (Edwin van Andel) verzorgt de afterparty.

Zaterdag 03 november 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2:00 uur
Entree: € 17,50 vvk en € 20 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Masterclass Onno Smit donderdag 1 november
Als band of artiest kun je best wat tips gebruiken om verder te komen dan je lokale kroeg. Op deze avond vertelt Onno Smit in de masterclass ‘Hoe overleven in muziekland’ over zijn ervaring en geeft hij je de nodige handvatten. Onno Smit is onder andere bekend van Beans & Fatback, Lefties Soul Connection en The Gospel Sessions; hij heeft zijn sporen reeds verdiend. In een driedelig verhaal vertelt hij aan de hand van eigen ervaringen hoe je kunt overleven in de onvoorspelbare wereld van muziek. Ook als je geen Waylon, Miss Montreal, Ronnie Flex of Marco Borsato bent. Hij beantwoordt prangende vragen waar iedere artiest tegenaan loopt. Platenlabel wel of niet? Spotify of vinyl? DIY of management? Radio hits, reclametunes, je muziek in film en tv series. Wie doet wat, waar te beginnen en wat heb je nodig? Zoals hij zelf zegt: ‘Ik weet niet alles maar wel wat en dat ga ik met jullie delen.’ Wil je carrière maken in de muziekbusiness? Dan helpen de wijze woorden van Onno je zeker een stap verder!

Locatie : Manifesto inloop vanaf 19.30 uur aanvang 20.00 uur Kosten € 6 euro p.p. – Reserveren kan via e.v.veen@netwerkhoorn.nl . In samenwerking met Muziekschool Boedijn.

Donderdag 01 november 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-22:30 uur
Entree: € 6
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Club Festo Vrijdag 02 november
Het frisfeest voor tieners van 10 t/m 14 jaar heeft deze editie als thema Halloween.
Vrijdag 02 november 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: € 2
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl