HOORN - Poppodium Manifesto bestaat in september een kwart eeuw en dat wordt gevierd met het 25 Jaar Manifesto Festival op zaterdag 7 september van 14.00 tot 22.00 uur. Voor het jubileum zijn artiesten uitgenodigd die een geschiedenis hebben met het poppodium en met de stad Hoorn.
Er is zowel een binnen- als buitenpodium en je kunt meedoen aan activiteiten van De Talentenplaats in en rond Manifesto. Iedereen is welkom, entree is gratis.

Eerste artiesten zijn bekend

De eerste acts zijn net aangekondigd: Engel, Burghers Orquestra, O.K, The Tune en Jerra & Chippa.

Afgelopen zaterdag was Engel nog te zien in Hoorn op het Grondslag Festival. De rapper was er 25 jaar geleden al bij toen Manifesto voor het eerst haar deuren opende. Ook in de band Burghers Orquestra zitten oudgedienden: frontman Niels de Wit zat jarenlang in de bekende Hoornse band Johan.


Opkomend talent is er ook. De lokale bands O.K en The Tune zijn van de partij en ook de rappers Jerra & Chippa komen uit de buurt.
Jerra werd onlangs nog gekozen als FunX Talent bij de zender FunX en was samen met Chippa te zien op de Hoornse Stadsfeesten.
De twee zijn zeer ambitieus bezig met muziek en oefenen regelmatig in Manifesto bij de Muziekmakerij. De komende tijd worden er meer artiesten bekendgemaakt.

De Talentenplaats

In Manifesto bevindt zich De Talentenplaats waar je kunt werken aan je creatieve talenten. Er is een opnamestudio, een 3D-lab en werkruimte voor hout- en metaalbewerking.
Ontdek wat jij kunt creëren!

Meer informatie is te vinden op www.manifesto-hoorn.nl/festival