HOORN - Op 16 en 17 november staan er weer een aantal leuke dingen gepland bij Manifesto, hier hebben we ze voor u uitgewerkt.

Robby Valentine
Vrijdag 16 november
Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbums leverde hem een Zilveren Harp op evenals een succesvolle carrière in Japan. Na de release van zijn tiende studio album ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijd stil rondom de multi-instrumentalist.

Na eerst gekampt te hebben met een writer’s block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75 procent van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ dat uit is gekomen in juni.
‘Soldiers of Light’ is de eerste single van ‘The Alliance’ en een perfect visitekaartje voor dit diverse rockalbum dat de luisteraar trakteert op tien anthem-achtige stadion rocksongs.
‘Soldiers of Light’ is een recalcitrante song, die oproept om vooral te staan voor wie je bent en dit niet te verloochenen voor wie, of wat dan ook.
Valentine zal in het Hoornse poppodium Manifesto tijdens de twee uur durende show zowel het nieuwe als eerder verschenen werk de revue laten passeren.

Vrijdag 16 november 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:30-1:00 uur
Entree: € 15 (ex fee 1.50 per bestelling) vvk en € 17,50 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Rootsriders – Bob Marley tribute
Zaterdag 17 november
Net als vorig jaar doen Rootsriders dit najaar weer een tourtje langs enkele poppodia onder de naam ‘Marley Meets’, dit keer ‘Marley Meets the 60s’. Geen ‘gewone’ Bob Marley tribute zoals ieder voorjaar maar met de nadruk op de beginperiode van The Wailers. De periode dat de band nog op zoek was naar een eigen geluid maar hun talent al onmiskenbaar hoorbaar was. Het waren de zogenoemde ‘formative years’ voordat Bob, Peter en Bunny de wereld vanaf 1973 zouden veroveren met hun unieke blend van Reggae.

Zaterdag 17 november 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:30-1:00 uur
Entree: € 15 (ex fee 1.50 per bestelling) vvk en € 17,50 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl