MEDEMBLIK - De Assense singer-songwriter Jason Staal doet vooral waar hij blij van wordt. Schrijven, spelen en dat allemaal samen met muzikale vrienden die maar één ding willen: mooie dingen maken. Het resultaat zijn liedjes waarbij de teksten voorop staan en de muziek een dragende rol speelt.


Vanaf jonge leeftijd altijd in het theater en achter een instrument te vinden geweest, maar na jaren in bands en theaterproducties is Jason in 2017 solo gegaan. Dit resulteert in drie studio-platen, een live-album en een theatertoer. Naast albums maken en toeren, maakte hij de afgelopen jaren kindervoorstellingen, muziekstukken, theatervoorstellingen met o.a De Kast, Paul de Munnik, Mooi Wark en deed de muzikale begeleiding van diverse theaterprojecten. Hij was onderdeel van het muziekprogramma “All together now” (Endemol shine RTL4) I want your song (Talpa) en speelde o.a op het Hello festival & het FestiValderAa. De invloed van Daniël Lohues is duidelijk. Een concert van een taalvirtuoos in de mooie verwarmde foyer van de Bonifaciuskerk te Medemblik.

De pers over zijn muziek:

OOR magazine; “Hartverwarmend vakmanschap en oog voor detail”. Dagblad van het Noorden “Een hoofdstuk Nederpop met een volstrekt persoonlijk signatuur”. “ Dit is een Nederpop van hoog niveau, waar je naar blijft luisteren. Jason Staal verdient een groot publiek”

Bonifaciuskerk Medemblik

Kerkplein 9

1671 CR Medemblik

Zaterdag 17 februari

Zaal open: 19:30 uur

Aanvang: 20:15 uur

Einde: 22:30 uur

Entree: 12,50 euro

Kaarten via website; https://bonifaciusmedemblik.nl/events/jason-staal/