HOORN - Het Kamer Muziek Festival Hoorn gaat vrijdag 4 nov a.s. 20.00 uur van start met het openingsconcert met Birthe Blom en vrienden met in de hoofdrol Ketevan Sharumashvili (piano). Op het programma staan muzikale meesterwerken van Schumann.

Op zaterdag 5 november, aanvang 14.30 u. Foreestenhuis-Hoorn Een indringende muzikale performance over vrouwen en gevoelens: Sehnsucht met Katharina Gross (cello, stem en klanksporen)

Het Dinerconcert in de Oosterkerk door het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en Birthe Blom (viool) is op zaterdag 5 november, aanvang 18.00 u. (inloop 17.30 u.) Tussen de gangen door spelen zij o.a. hun eigen versie van de West Side Story van Leonard Bernstein.

Zondag 6 november, aanvang 13.30 / 15.00 u. Combi-concerten met Joost Willemse (harp) en het Viride kwartet (strijkkwartet) Een combi-concert bestaat uit twee concerten van ongeveer 50 minuten. Het publiek wisselt na het eerste concert van locatie.

Het eerste weekend van dit festival wordt afgesloten op zondag 6 november, aanvang 20.00 u. met Anton Mecht Spronk, Nathalia Milstein en Birthe Blom (cello, piano en viool) Het programma bevat werken van o.a. Beethoven en Brahms voor duo cello/piano en pianotrio.

Kaarten reserveren voor bovengenoemde concerten en ook voor het volgende weekend van 10 t/m 13 november a.s. via info@kamermuziekfestivalhoorn.nl of 06 231 488 55.

Alle concerten zijn onder voorbehoud. Kijk voor nadere informatie (locatie, prijs, te spelen werken) op onze website www.kamermuziekfestivalhoorn.nl