HOORN - 26 april 2019 – Op zaterdag 11 mei a.s. stelt Theater Het Pakhuis haar vloer weer open voor artiesten die hun talent willen laten zien. Laat je verrassen en geniet van alles wat voorbij komt: van luisterliedjes tot disco en van dans tot stand-up comedy! Reserveer op tijd, de animo is altijd groot! Aanvang 20.30 uur, entree 6 euro.

De populariteit van het Open Podium van Theater Het Pakhuis is het afgelopen jaar behoorlijk toegenomen. Steeds meer talentvolle artiesten weten hun weg naar het sympathieke theater te vinden, maar ook het publiek ontdekt de charme van het Open Podium in toenemende mate. Niet zo verwonderlijk: voor slechts 6 euro heb je een hele avond plezier en je krijgt altijd wel iets te zien wat je aanspreekt, of juist iets moois wat je daarvoor nog niet kende.

Tipje van de sluier
Tijdens het Open Podium van 11 mei a.s. komen weer allerlei verschillende podiumdisciplines voorbij. Natuurlijk is er muziek. Met onder meer singer/songwriterachtige nummers van Tanja Gardner en Oscar Kortenbach, die worden begeleid op piano en gitaar. Ook Diana Gumerov komt zingen. Daarnaast zijn er de luisterliedjes van Gerard Engel en Frank Braas, maar ook swingende meerstemmige disco van trio Stuf like That. Verder kun je genieten van dans door Romy Star, cabaret van Thijs Venneker en stand-up comedy van Silvio Fernando. Kaarten voor het Open Podium kun je bestellen via www.pakhuishoorn.nl.

Een podiumervaring rijker
Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker! Voor het complete programma, kijk op www.pakhuishoorn.nl.