HOORN - Tijdens het Theaterweekend is er in en om ons theater van alles te beleven. Kom naar het Open Huis of naar de Kidsmiddag!

Open Huis

Aankomende zaterdag 27 januari van 13.00 tot 17.00 uur is het Open Huis in het Park! De hele middag is er van alles te beleven in ons theater.

Het Park trakteert op erwtensoep
Om het Theaterweekend met u te vieren trakteren wij in deze winterse dagen iedere bezoeker van het Open Huis op een (gratis) kommetje erwtensoep, met dank aan onze cateraar Jean le Jean!
Komt u ook een kopje erwtensoep met ons mee-eten?

De Park Parade
Neem plaats aan de maar liefst 15 meter lange tafel die in onze foyer is opgebouwd! Hier kunt u heerlijk van uw kopje erwtensoep genieten terwijl op de tafels, pal voor uw neus, prachte acts worden opgevoerd! Van 13.00 tot 17.00 uur is er een bruisend, doorlopend programma en kunt u genieten van dans-, cabaret-, zang-, muziek- en musicaloptredens op onze Park Parade!

  • Cabaret door Backstage Comedy Tour
  • Dans mét een drone door Jort Faber
  • Musical door musicalvereniging Westend
  • Zang van het Westfries Mannenkoor
  • Muziek door Muziekschool Boedijn

Van 13.00 tot 17.00 spetterende optredens op de catwalk in onze foyer!

Backstage Techniek Tour
Onze technici nemen u op deze rondleiding mee voor een kijkje achter de schermen van Het Park. Heeft u altijd al eens op het toneel willen staan waar artiesten al Chantal Jansen, Anne Wil Blankers of Jochem Myer staan? Dan is dit uw kans!

Reserveer hier direct (gratis) kaarten voor de Backstage Techniek Tour.
Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar, op = op!


De Dansonderneming - Urge!
Speciaal voor het Open Huis van Schouwburg Het Park tijdens het Nationaal Theaterweekend herneemt De Dansonderneming uit Hoorn de succesvolle voorstelling ‘Urge’! In 20 minuten nemen de dansers u mee door een rijk spectrum aan dans.

Reserveer hier direct (gratis) kaarten voor de voorstelling Urge!