HOORN - Op 1 en 2 maart bij het Manifesto, The Overslept en Kita Menari.

The Overslept + Toycar Taxi

Vrijdag 01 maart

The Overslept is een Nederlandse rockband uit Hilversum. De sound van de band ontwikkelt zich sinds het ontstaan in 2014 van een old school poppunk geluid tot een serieuze en toegankelijke rock sound.
Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt hitsingle ‘Stolen Car’ – vergezeld door een videoclip van wereldformaat. ‘Stolen Car’ kon naast 3FM rekenen op support van Radio 538, Q-Music en Veronica.
De band staat op de rand van de doorbraak naar het grote publiek en heeft alles om the next big thing te worden in de nederpop.

Vrijdag 01 maart 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 10 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 13
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl


Kita Menari + Glock’45
Zaterdag 02 maart

Ze speelden met veel succes op Noorderslag en begin maart komt Kita Menari haar dansbare verfrissende songs spelen in Manifesto. De Indie-pop band is 5 Mei 2017 officieel van start gegaan met de eerste single ‘Young Lovers’ . Na vele promo’s bij 3fm en radio 2 werd Kita Menari ‘Nieuwe naam’ op radio 2. Niet veel later werd ‘Young Lovers’ tot Topsong verkozen door de dj’s op radio 2.

Kita Menari is het geestekind van zanger Micha de Jonge en is ontstaan nadat Micha tijdens een vakantie in Maleisië een bijna dood ervaring had tijdens een duiksessie. Hij besloot het roer om te gooien door volledig te focussen op het creëren van muziek die het leven viert. Kita Menari betekent in het Maleis “Wij Dansen” en staat symbool voor die bewustwording. 2019 gaat het jaar worden voor deze band. We zijn blij dat ze nu nog in een zaal als Manifesto komen spelen..
Support Glock’45 is een Hoornse band met bandleden die graag de seventies hadden willen meemaken met hun muziek. Nummer die gedraaid zou worden op Arrow rock radio als…..

Zaterdag 02 maart 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2:00 uur
Entree: € 8 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 10

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl