OOSTERLEEK - Op zondag 5 mei a.s. organiseert “Oosterleek back to the ’60” een optreden van de formatie THE MORDANTS. Dit zal plaatsvinden in Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek. De aanvang van deze middag is 14.30 uur. Entree bedraagt € 6,00. Voor kinderen is er vrij entree.

De bandleden komen voornamelijk uit de omgeving van Hoorn. De band is opgestart met o.a. Ed Goedhart, Co Bruijns, Herman Peerdeman en zangeres Thea Ooms. Sinds een jaar of zeven, net nadat er een CD was gemaakt, is zanger/gitarist Dirk Koster uit Enkhuizen (gitarist Sheerlines) erbij gekomen. En recentelijk is bassist Fried Holtkamp de band komen versterken. Het repertoire bestaat voornamelijk uit de populaire nummers van de jaren 60 en 70 die voor het publiek zeer herkenbaar zijn en die met groot enthousiasme worden gebracht. Elk optreden is een feest van herkenning. De jarenlange ervaring van de bandleden staat borg voor een uitstekend optreden.

THE MORDANTS bestaat anno 2018 uit:

Thea Ooms : zang
Dick Koster : sologitaar en zang
Herman Peerdeman : gitaar
Co Bruijns : drummer
Ed Goedhart : keyboard en accordeon
Fried Holtkamp : bas

Wilt U deze middag genieten van deze unieke sixtiesformatie, komt dan naar Oosterleek voor een onvergetelijk middag met het optreden van The Mordants

Herbergh ‘t IJsselmeer vindt U aan de dijk Hoorn - Enkhuizen in het dorp Oosterleek in de gemeente Venhuizen. Vanaf Amsterdam neemt U de afslag 8 (mac. Donalds) en volgt dan de N 506 tot de afslag Wijdenes - Oosterleek. Voor informatie betreffende deze middag kunt U bellen naar tel: 0229-503150.

Meer weten over het programma van de sixties: www.herbergh-ijsselmeer.nl