HOORN – Een goede massage is ontspannend voor lichaam en geest en stimuleert de stofwisseling. Maar het geven van een massage is ook heel plezierig! Omring heeft een cursus van 5 bijeenkomsten ontwikkeld, waarin u op een juiste manier leert masseren. De cursus start op 6 maart in Hoorn.

Masseren doen we allemaal wel eens. U wrijft vast wel eens intuïtief over de plek waar u zich gestoten heeft. Dit is een natuurlijke reactie. Maar wat doet een massage eigenlijk? Door een massage wordt de bloedsomloop verbeterd, waardoor er een betere afvoer van afvalstoffen is. De soepelheid van de spieren zorgt voor een "lekker in uw vel" gevoel.

De cursus Ontspanningsmassage bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Elke bijeenkomst wordt gevuld met een theorie- en praktijkgedeelte. Aan het einde van de cursus kunt u een ontspannende massage op verantwoorde wijze uitvoeren, waarbij u rekening houdt met uw eigen houding en de houding van degene die u masseert. Iedereen is welkom bij de cursus. U kunt zich aanmelden samen met een massagepartner. Dit is niet verplicht, u kunt zich ook alleen aanmelden.

Waar en wanneer?
Plaats:
Electronweg 9H in Hoorn
Cursusdata: 6 maart t/m 3 april 2018*
Kosten cursus: € 95,-- voor omringpashouders, € 120,-- zonder omringpas
Uiterste aanmelddatum: 20 februari 2018
*De cursus gaat alleen van start bij voldoende deelname.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen? Dan kunt u bellen naar 088 – 206 79 99 of mailen naar service@omringpas.nl. U kunt ook meer informatie vinden op www.omringpas.nl.