BLOKKER - Op vrijdag 2 maart organiseert MAK Blokweer een dinner lecture met het thema ‘Oceaan’ in het pas vernieuwde bezoekerscentrum. Deze avond combineert het leerzame met het aangename: onder het genot van een biologisch driegangendiner woont u een lezing bij door een voorlichter van Greenpeace.

Zowel het diner als de lezing staan geheel in het teken van het oceanische thema. In de uitgebreide lezing gaat een voorlichter van Greenpeace in op de stand van de oceanen: welk effect hebben broeikasgassen en plastic soep op het leven in de oceaan? Er wordt gekeken naar de invloed van het menselijke voedingspatroon en naar manieren om het tij ten goede te keren.

Rosalie Harmsen van biologische catering Moeder Natuur zorgt voor een tongstrelende beleving van het thema ‘Oceaan’. Zij maakt alleen gebruik van pure ingrediënten uit onze eigen omgeving en geeft hier op enthousiaste wijze uitleg over. Op het driegangenmenu staat geen vlees of vis. Met andere dieetwensen kan rekening worden gehouden als u deze doorgeeft bij het reserveren.

In de loop van de avond is er gelegenheid voor uitwisseling met de voorlichter en de kok.

De dinner lecture is gericht op volwassenen en vindt plaats op vrijdag 2 maart vanaf 19:00 (inloop vanaf 18:30) aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via email naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €26,50 per persoon. Er is slechts plaats voor 32 personen, dus reserveer op tijd!