OOSTERLEEK - Op zondag 22 september a.s. wordt er voor de negende keer de muzikale wandeling door Oosterleek georganiseerd. Er wordt op 16 verschillende locaties gemusiceerd. Vele dorpsgenoten in Oosterleek hebben toezegging gedaan om in hun tuin de muzikanten te laten optreden met de mogelijkheid om met eventueel slecht weer onder/of in de overkap, schuur, tuinhuis of dars te spelen. Het aanbod qua muziek is zeer divers: Iers, sixties, swing, folk, country, kleinkunst, blues, etc.

Voor de mensen die graag zittend de muziek willen bijwonen is het aanbevolen om zelf een zomerstoeltje mee te nemen, dit omdat het onmogelijk is om in te schatten hoeveel mensen deze middag de optredens zullen bijwonen. De invulling van de middag is tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Het speelschema laten we aan de muzikanten over, het zijn nu eenmaal creatieve geesten die zich niet in een strak keurslijf laten persen. Maar door de vele locaties is er deze middag overal wel iets te beluisteren. De gehele dag VRIJ ENTREE!

Oosterleek 6 bij Dave & Jose : Bottle up en go. Skiffle, country, blues, soul & rock&roll.
Oosterleek 9 in het Kerkje : Robert, Jos en Henk. Steve Earle Project. Oosterleek 10 bij Dick & Karin : Dirty Ol’men. Country music
Oosterleek 11 bij Klaas & Jeanet : The Very Sixties. Muziek jaren ’60 & ’70. (+Horeca)
Oosterleek 12 bij Kees & Annemieke : De Jassen. Muziek uit sixties en seventies. (+Horeca)
Oosterleek 15 bij Marius en Julia : ODEjazz. Diverse stijlen jazz en dixieland
Oosterleek 18 bij Jan & Meta : The New Hurricanes. Sixties
Oosterleek 22 bij Margeet & Christel : Waterwijs. Muziek over het water en de dijk
Oosterleek 21 bij Jeroen & Lisan : The Auld Triangle. Ierse en Schotse muziek Oosterleek 23 bij Co & Yvonne : The Generations. Americana (+Horeca)
Oosterleek 24 bij Peter & Annemarie : Duo PeeKaa. Evergreens. Denver, Robert Long (+Horeca)
Oosterleek 25 bij Elly & Klaas : Roik. Popklassiekers uit de sixties en seventies
Oosterleek 31 bij Ron & Merlyn : Ad Goossens. Troubadour
Oosterleek 39 Huisje van Balk : Dirk Koster. Popmuziek jaren '60 tot heden. (+Vivaldi)
Oosterleek 30 bij Kees & Mieke : Nes. Muzikale verhalen over de dijk
Lekerweg 2 bij Jan Steen : Cat in The Corner. Frans, Iers, Schots en Scandinavische folk

Er wordt geen entreegeld gevraagd, omdat de muzikanten deze middag belangeloos optreden. Maar er zal wel na elke set even met de pet worden rondgegaan of er zal een money basket staan. Het zou door de muzikanten zeer op prijs worden gesteld als u wat doneert. Tevens zullen er van de deelnemende muzikanten cd’s te koop worden aangeboden.

Om 15.30 uur: Optreden van THE CHECKERBOARD PARTYBAND in Herbergh ‘t IJsselmeer

Een vriendelijk verzoek voor mensen die uit de omliggende dorpen komen: kom, als het kan, op de fiets. Voor de mensen die met een auto komen het verzoek om de auto buiten het dorp te parkeren in de brede berm langs de dijk of aan de Lekerweg. Dit om overlast te voorkomen voor bewoners en andere bezoekers van de wandeling.

Alvast hartelijk bedankt! Veel plezier toegewenst namens de bewoners van Oosterleek.