OOSTERLEEK - Kaarten € 10,= verkrijgbaar bij Herbergh 't IJsselmeer. U kunt de kaarten in de komende weekeinden tussen 12.00 uur en 20.00 uur ophalen bij de Herbergh. OP = OP! Voor meer info: 0229-503150.

Zaterdag 7 Juli 2018. Om 20.00 uur Grandioos optreden van big band MISS JONES.
Sinds 2006 is een formatie samengesteld uit goede muzikanten die hun enthousiasme delen voor goede en goed uitgevoerde bigbandmuziek. Geen onduidelijke moderne Jazz, geen ‘Old School’ Dixieland, of zich beperkend tot de jaren ‘40 standards. Nee, MissJones houdt er een breed toegankelijk basisrepertoire op na met wisselende stijlen en vooral hedendaagse uitvoeringen van o.a. Michael Bublé, Robbie Williams, Caro Emerald, Billy Joel, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Adele, Barry Hay of Jeroen Zijlstra. De goede arrangementen van swing en dance klassiekers (Sinatra, Armstrong, Nestico, etc) zullen natuurlijk niet ontbreken. Een concert met wisselende stijlen van salsa tot disco, van swing tot rock, van luistermuziek tot lekkere top 2000 pop en dance gekenmerkt door het volle bigband geluid van MissJones. MissJones een 23-mans formatie. Zangeres Isabelle Braaf en zanger Ruud van Etten zijn het zingende hart van de orkest. De 23-koppige band bestaat verder uit 5 saxofoons, 5 trombones, 5 trompetten aangevuld met een ritmesectie bestaande uit drums, basgitaar, gitaar, piano en als finishing touch: percussie. De band heeft de beschikking over eigen professionele techniek en geluidstechnicus. De inspirerende en energieke leiding is in handen van Ton van de Kieft.

De legendarische band BLUE STAR speelt in Oosterleek Zondag 8 juli. Aanvang: 15.00 uur.
BLUE STAR speelt zondag 8 juli 2018 vanaf 15.00 uur bij Herbergh 't IJsselmeer te Oosterleek. De band, met hun oorsprong in de jaren zestig, zal het bekende Top 100- aller tijdenrepertoire spelen waarmee ze in de jaren zeventig en tachtig zo succesvol waren in West-Friesland. Blue Star is na een halve eeuw nog springlevend, en volgens toetsenman Hans Vos beter dan ooit. ‘Door de ‘nieuwe’ leden blazer Jeroen Woelders en niet te vergeten gitarist Clemens Wenners junior, spelen we beter dan in onze hoogtijdagen. In de jaren zeventig beleefde Blue Star hun toptijd nadat zanger Clemens Wenners de gelederen kwam versterken en het repertoire een stevige ommezwaai maakte van gezapige Top-40 nummers naar de popmuziek van Supertramp en Uriah Heep. Zanger Clemens Wenners, bassist Evert Sijm, toetsenman Hans Vos en drummer Aldo Cuccagna vieren dit jaar hun 45–jarige samenwerking. “Met die nieuwe lichting jongens erbij weten we zeker dat op zondag 8 juli bij Herbergh 't IJsselmeer de vonken er weer als vanouds vanaf zullen spatten”! Dit mag je niet missen. Dat wordt weer genieten in één van de kleinste dorpjes van Westfriesland. Deze prachtige optredens zijn i.v.m. het 35 jarig jubileum van Klaas en Jeanet in de Herbergh.